31 Ağustos 2018 Cuma

-ÖNEMLİ DUYURU- Resminizin Çizilmesini İster Misiniz ?


  Efenim değer verdiğiniz birinin doğum günü mü yaklaşıyor, sevgilinize hediye mi arıyorsunuz? Portre mi çizdirmek istiyorsunuz? Artık birisi benim resmimi çizse mi diyorsunuz? O birisini buldunuz bile ,öhö.
- Bilgilendirme için yazının devamını okumaya davet ediyorum.-



[Yine uzuuuuun bir aradan sonra selamlar :')
Biliyorsunuz ki çizim yapıyorum ve bir öğrenciyim. -Biraz utana sıkıla yazıyorum ama bunu duyurmak için rahat olduğum yer yine blog.-

Güzel sanatlar okumak istiyorum. Şuan lise sonuncu sınıftayım.Güzel sanatlara gidebilmek için hem TYT den iyi bir puan almam gerekiyor hem de yetenek sınavlarından geçmem gerekiyor. Eh tahmin edersiniz ikisi için de kursa gitmem gerekiyor. 4 kardeşiz ve üçümüz okula gidiyoruz. Ailem hem dersaneyi hem resim kursunu karşılayamayacağı için sanırım sadece kursa gidebilirim, uygun bir kurs bulabilirsem.
 Yani bu yıl ekstra masraflı olacağım, bunun bir kısmını kendim kazanıp karşılamak istiyorum.]



 Sadede gelirsek bir süreliğine çizim /portre siparişlerine açık olacağım ( comissions: open ).
Eğer sevdiklerinize doğum gününde ya da sürpriz olarak anlamlı bir hediye arıyorsunuz, ya da kendinizi ödüllendirmek istiyorsanız el emeği göz nuru çizimler iyi bir seçim olur diye düşündüm.

Çizim örnekleri şu şekilde
(resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz) :

Portreler


   

 -Renkli portreler yukarıdaki gibi.Aşağıdakilerse kendi tarzıma uyarladığım çizim şekli. Portreleri bu tarzda çizebilirim dilerseniz.

 ( Fotoğrafları yerleştirirken sorun çıkıyor o yüzden daha fazla fotoğraf ekleyemedim, daha fazla çizimi incelemek için instagramda ziel.z 'yi ziyaret edebilirsiniz.)

orijinal çizim


-Boyalar oldukça pahalıya satılıyor ve resimler de bayağı emek ve zaman istiyor.Bunları da düşünerekten fiyatları olabildiğince size uygun hazırlamaya çalışıyorum.

-Çizimler özel Prisma Color Premier serisi kuru boyalar ve Van Gogh suluboyalarıyla yapılmıştır, siparişler de aynı malzemelerle olacaktır. 


Bana destek olarak çizim yaptırmak isterseniz yorumda belirtebilirsiniz.

Diğer çizimlerimi de görmek ya da DM'den ulaşmak isterseniz;
İnstagramım : ziel.z

 Bunu duyurmak benim için önemli. Eğer desteklemek istiyorsanız ama çizim alma durumunuz yoksa bile lütfen paylaşarak, olabildiğince kişiye ulaştırmaya çalışarak bana yardımcı olun. Bir paylaşım bile aslında çok etkili olabiliyor.

2 yorum:

  1. Canım kendini emeğin ile bir şeyler yapman çok ama çok güzel. Benim elimden gelen bu postu paylaşmak olur. İnşallah hayırlı bol kazançların olur. 🙏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim desteğiniz için. İnşallah hayırlısı olur.

      Sil

Tasarım: Moka