7 Ağustos 2017 Pazartesi

Karakterlerimle Tanışın

  Hep çizimlerimi paylaşmayı düşünüp ertelediğim yazıyı sonunda yazmaya başlıyorum. :') Aslında hala çizimler yeterli gelmediğinden bugün de erteleyecektim amaaa nereye kadar ertelenir ki? Sonunda ertelemekten vazgeçip yazmaya başladığım için bence bi' alkış hak ettim.
Shin

  Karakterlerim Shin ve Eru'dan bahsedeceğim,genel bir tanıtım olacak.Çok uzatmadan anlatmaya başlayayım..

 Okulda, derslerin birinde rastgele karalarken yanlışlıkla ortaya çıkardığım karakter çok hoşuma gitmişti.Karakterin kişiliğini yüzüne bakarak az çok görüyordum.-zaten küçük bir yüzden ibaretti çizim :') - Bu rastgele oluşan karakter üzerinde durmaya karar verip bir arkadaşıma göstermiştim.O da özgün olduğunu söyleyince duramadım tabi karakter için evren hayal etmeye başladım..
Eru
  Bir yandan da karaktere isim bulmaya çalışıyordum.O zaman okuduğum bir mangadaki favori karakterimin ölümünün etkisiyle karakterimin adı da o karakterin adına benziyordu.Ölen karakterin adı Shirazu'ydu ve benimkinin ilk adı sanırım Shizeru'ydu.

 Koskoca dünyada tek başına yaşanılır mı?Yaşamasın dedim,tek başına sıkıcı olur :') O yüzdeeen bir karakter daha oluşturdum.Zaten onu oluşturduktan sonra isimler netleşti.Shizeru ,Shin olmuştu.Yeni olan da Eru.İkisinin birbirlerini tamamlamalarını istiyordum.Kişilik olarak da biraz zıtlar.

 Okulların kapanmasına yakındı.Arkadaşıma danışaraktan hikaye oluşturmaya başladım.Hedefim yaz tatili sonuna kadar küçük manga denmeleri yapmaktı bu hikayeyle..Ancak hikaye şuan tam değil :') 
Renk ve kişilikleri
Iııı en azından önemli yerler belirlendi işte ..Hala karakterlerin kimlikleri de çok net değil ama kişilikleri belli.Renkler de çok net değil.Saç renginde takılmıştım en son ama kişiliklere göre az çok renkleri belirledim.Deneyip alışmam gerek sadece.
  
 Normalde boydan çizmeye orantılar yüzünden korkardım,sadece kafa çizimleri yapardım.Hani danıştığım arkadaşım vardı ya onun sayesinde boydan-figür çizmeye de başladım.

 Tatilin başından beri gece uyanık olup sıkıldığımdan ve başka bir çizer arkadaşımın uyku temalı çizdiklerinden esinlenerek bir iki tane uyku temalı çizim yapmıştım.Onun da dediği ginbi uyku halindeyken insanlar doğal-rahat halinde olduğu için çizmesi eğlenceli oluyor .Ha yine başka bi arkadaşımın ''selfie'' fikriyle de bir iki çizim yapmıştım :') 

  Hani hedeflediim küçük manga hazırlama vardı ya pek başlayamadım ama ya böyle olsaydı diye düşünüp karaladığım bir iki sayfa da yok değil.Manga çizme girişimim daha önceden olmadığı için duruşlarda,yönlerde zorlanmıştım.O da zamanla,çalışarak olur artık..

25 yorum:

  1. Çizimler harika ya! Ben de böyle çizmeye başlamayı ve devam ettirmeyi çok istiyorum. ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim.Başlarsan devamı gelecektir

      Sil
  2. harika çizimler :) sitenin de tasarımını inanılmaz beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim.Blog tasarımını arkadaşım Moka yapmıştı

      Sil
  3. Çok güzel bir başlangıç yapmışsın. Umarım dilediğin gibi güzel sonuçlar alırsın karakterlerinden ve belirleyeceğin hikayeden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim..Umarım ilerleyebilirim :')

      Sil
  4. Bayan beceriksiz olarak takdir ettim seni Ziel. Çizimlerinin ileride daha iyi olacağını düşünüyorum. İleride bir manganı da okumak kısmet olur belki. Belli mi olur? ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa çok teşekkür ederim.Yorumunu tekrar tekrar okuyup tekrar tekrar mutlu oluyorum.İnşallah mangaya da yavaştan atılırım.Zor iş ama bakalım

      Sil
  5. Çok güzel çizimler oglum da manga çizimleri yapiyor. Fulyanin etkinliginden geldim. Iki blogumla da takipteyim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiim.Başkalarının da ilgilendiğini bilmek çok güzel.Hemen bloglara bakıyoruuum

      Sil
  6. Blog keşif etkinliğinden geliyorum :) Tabi ki takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniiz.Hemen çayları getireyim efenim :'D

      Sil
  7. Arada saçmalamak lazım blogunu keşif etkinliğinden geliyorum, ve sizi takibe aldım. bende beklerim, sevgiler...
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, keşif etkinliğinden geliyorum, ve sizi takibe aldım. ben de beklerim, sevgiler...
    https://sertacsamur.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Umarım :')Teşekkür ederim,hoşgeldiniz hemen blogunuza uçuyoruum

    YanıtlaSil
  10. Maşallah diyorum. Devamını diliyorum. Çizime son aylarda baya merak salmış biri olarak, çok mutlu oluyorum böyle çizimler gördükçe. Başarılar...

    YanıtlaSil
  11. Grt drawing, feeling pain in that pictures..loved it.
    I am following you, hope you ll follow mw https://clickbystyle.blogspot.in/

    YanıtlaSil
  12. Selam!İadeyi ziyarete geldim!
    Böyle tamamen anime bir blog bulduğuma ne kadar sevinsem azdır!
    Çok güzel olmuş çizimler,bence devam etmeli ve bunu küçük de olsa bir mangaya çevirmelisiniz,zaten karakterlerin kişiliklerinden güzel şeyler oluşabilecek gibi geliyor bana.
    Başarılar,harikasınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu ettiniz efenim :'D hoşgeldiniiz.Teşekkür ederim.Umarım yeterince gelişir ve sabredip mangaya başlayabilirm.Şuanlık hayal ediyorum ama hayal etmek her şeyin başlangıcı zaten :')

      Sil
  13. Merhaba guzel kardesim bir nevi senin ic dunyani cizimlerini gosteren blog yaxini cok begendim yeni cslismands basarilar dilerim selamlar

    YanıtlaSil

Tasarım: Moka